Inte fixat kameran än!

Heeej!

Just nu sitter jag ute på gården i det vackra, soliga vädret! Skönt!!! Senare ska jag till Skärholmen med Elin och handla en födelsedagspresent åt Mickiz och efter det ska jag till ungdomsgården!

Tyvärr har jag inte använt kameran än. Jag är väl typ världens segaste??

Nu ska jag forstätta att njuta av solen!

Birthday girl :)

Idag är jag Birthday girl! Blir 17, tiden flyyyger iväg, fattar inte var åren tar vägen.
Jag käkade tacos och jordgubbs-marrängswisch (stavning?). Jag kom på det! Mycket kreativt, eller hur?...eller något... XD Jordgubbarna var i alla fall goda! Jag fick lite kläder och en digitalkamera! Wohoo! Så nu slipper alla inlägg framöver vara bildfria. Det var även nationellt prov i engelska idag, vilket inte uppskattades! Men det gick nog hyfsat.
Imorgon kanske jag ska sticka iväg till en ungdomsgård i Farsta, vi får se. Hoppas att Mickiz kommer! Hon är fortfarande lite sjuk, dock var jag där i söndags ändå.
Helgen är oplanerad.
Det här är typ den tråkigaste bloggen ever... Folk säger att bloggar är tråkiga utan bilder. Det kanske stämmer bland medelindividen. Men det får väl bli lite bilder här snart med den nya kamera. Jag bloggar ju i och för sig inte så ofta, orkar inte, eller rättare sagt, det finns inget intressant att berätta.

See ya!

Ronjas Sweet 16

Hej!!!!!

Den här dagen kan man inte klaga på. Jag har pluggat lite och kvällen har tillbringats hos Ronja. :) Idag var det hennes Sweet 16 party! Det var riktigt trevligt!
Imorgon bär det av till Mickiz (förhoppningsvis, eftersom hon är lite halvsjuk, så det beror på om hon orkar.)
Igår var jag vid Valborgselden och hade det nice.
Just nu sitter jag här och *inte missbrukar Spotify*, utan jag *brukar* det. XD 
 
Hejdå! :) Ja, för nu kommer jag inte på något mer att skriva här.
Ha det så bra! På återskrivande.

RSS 2.0