Trött...

Hejsvejs!

Sitter här och gäspar, men det är kanske inte så konstigt med tanke på den sena timmen. Idag har jag varit i skolan och på ungdomsgården. Mickis var faktiskt där! <3 och en massa andra trevliga människor, t.ex. Sandra som jag inte har träffat på ett år ungefär, jättekul att se henne igen! :) 

Jag håller på att läsa en grymt bra bok, "Djävulens märke" av Magnus Nordin, men jag är nästan klar med den. Jag rekomenderar den starkt om ni inte har läst den!

Hmm, *vilken intressant blogg det här är, höhöhö*. Nu måste jag verkligen krypa till kojs, såvida jag inte vill somna mitt under någon lektion imorgon.
Vi hörs igen!

Ungdomsgård

Ska man skriva nytt inlägg här igen? Det var som tusan. :) Idag har jag varit i skolan och en trevlig kväll tillbringades på ungdomsgården! Men det var synd att inte Mickis var där. Hon hade mycket att plugga. Jag saknar henne! <3 Vi har alltid så kul när vi flummar! XD Men det var såklart inget fel alls på de andra trevliga människorna som hade bestämt sig för att åka dit. Vi satt mest och snackade och tittade på klipp på SVT play om paralympics, som är litegran som OS, men för folk med funktionsnedsättning. Jag är ju dock inte ett dugg intresserad av sport, men jag överlevde. :)    

Imorgon blir det nog mest skola och plugg. Sen ska det väl finnas rum för lite telefonsnackande också. Många av mina kompisar bor så långt bort. Varför!? Men ja, det är som det är. Ibland får man väl helt eneklt gilla läget. 

Nä, nu måste jag plugga lite och sen sova. Så ni får ha det så himla bra everyone!
Hejsvejs!
   

Restaurang

Tjenare!

Idag gick jag upp vid två ungefär. Att sova bort hela förmiddagen är kanske inte världens bästa idé, men jag har hunnit med att gå på restaurang med mamma ändå. :) Det var väldigt trevligt. Sen har jag pluggat lite och nu sitter jag här och lyssnar på en massa nice musik. 
På schemat ikväll står "Melodifestivalen" och tonnvis med godis överst. ;) Jag har inget särskilt planerat inför morgondagen faktiskt, så det blir väl mest slöande och pluggande.  
Jag längtar ihjäl mig efter våren och sommaren!!<3 Troligtvis är jag inte ensam om det.

Nu har jag fantasibrist här igen. Så ni får ha det gött allihopa! :D
See ya...kanske. :)     

Dålig fantasi...

Hejsvejs!

Tänkte att jag skulle börja "försöka" blogga igen. Jag har tagit ett och ett halvt års uppehåll, så det kanske är dags. Däremot vet jag inte om inläggen kommer att vara så intressanta, men det kan vara roligt att dela med sig av man har för sig om dagarna. :) Jag tvivlar faktiskt på att jag kommer att vara särskilt aktiv. Antagligen kommer jag att glömma bort bloggen totalt. Vi får vänta och se helt enkelt.

Idag har jag varit i skolan och sedan tillbringat en trevlig stund på kulturskolan där jag tittade på min granne som spelade teater. En hel del sittande framför den här burken har det ju också blivit, förstås.
What else is on my mind? - Det var så himla kul i Bollnäs under lovet! Jag och Johanna hade väldigt roligt, som vanligt. :D <3  

Nä, nu ska jag försöka unna mig själv lite sömn. Ni får ha det så bra hörni!
Möjligtvis på återskrivande, men det vet man aldrig... ;) 

PS. Nej, jag hade inte tid att komma på någon bra rubrik till detta inlägg.
DS.


RSS 2.0