Glad påsk!

Heej! :D

Nu är jag hos mormor och morfar. Vi fikade för en stund sen, kladdkaka, MUMS! Sen tog jag, mamma och mormor en sväng till stan där jag köpte lit godis. :) Min morbror kom hit förut och vi har käkat påsklunch. Vi satt också ute och solade lite i det vackra vädret, ska kanske gå ut snart igen. Man bör kanske passa på när det väl är blå himmel och när solen värmer som mest. :)
De andra har frågat om jag vill leta påskägg, men jag vet inte om jag har någon större lust med det...Det tyckte jag var jätekul när jag var mindre, men nu är det whatever, eller det kanske är lite halvkul... XD Påskstämningen ökar nog i alla fall.

Nu tvivlar jag på att det finns särskilt mycket mer att skriva, så ni får ha en riktigt glad påsk!
:)

Talangjakt

Nu har jag visst inte bloggat på ett tag. Igår ägde i alla fall en talangjakt rum på min skola. Jag sjöng "Our song" av Taylor Swift. Jag placerades inte på första, andra eller tredje plats, men det var hur kul som helst ändå! De som vann var jättebra! De vann 3000 kr. Det var 12 nummer som tävlade. Publiken bestod av ungefär 500-600 personer och det var första gången jag uppträdde för så mångapå en gång, så det var jättekul!
Nu sitter jag här och lyssnar på Nitton åttiofyra. Efter lovet ska den vara utläst. Idag bär det av till mormor och morfar i Motala. :) Där ska jag fira påsk, riktigt trevligt.

Ha det bra!
Glad påsk! :)


RSS 2.0